Serveis

Els nostres

serveis

Innovació

Innovació

El nou sistema de pavimentat BaseFilt és una solució ideal i revolucionària per a l'ús a la via pública. Cobreix i anivella el buit reservat per a l reg dels arbres.

Ofereix solucions netes, segures i sostenibles per a l'entorn urbà. Permet dissenys exclusius i solucions segures per als espais urbans.

En sòls rasos, per al trànsit de vianants o com a paviment decoratiu, en zones enjardinades, talussos, terrasses, rotondes, escuts artesans o jardins Zen, entre d'altres.

Resistent a la intempèrie, flexible, antilliscant, sense juntes, fàcil de netejar i de gran capacitat amortidora.

Urbanització

Urbanització

Urbanitzar el territori passa per adaptar la via pública a les necessitats de la comunitat. Eliminem barreres urbanes i aportem dissenys ergonòmics i innovadors als nostres projectes.

Manteniment

Manteniment

El manteniment de les instal·lacions assegura el correcte funcionament d'espais públics i privats. La continuïtat en el nostre treball ens permet a més donar garanties de qualitat, seguretat i rendibilitat als nostres clients.

Edificació

Edificació

Realitzem tot tipus de construccions: cases adossades, aparellades i unifamiliars, edificis d'habitatges plurifamiliars, naus industrials, projectes singulars.

Obra nova

Obra nova

Treballem amb tot tipus de materials i adaptem els projectes al seu entorn.

Construïm espais funcionals destinats a la producció i / o relacionats amb l'emmagatzematge. Diferents acabats per a diferents projectes.

Rehabilitació

Rehabilitació

La rehabilitació i restauració de façanes, obres i construccions és necessària per a la seguretat dels ciutadans i per a la conservació d'espais representatius de cada ciutat

Hem realitzat projectes per tot Catalunya. Sovint, el nostre àmbit d'actuació s'estén més enllà de la província de Tarragona.